Mandag var en festdag hos Rokkedahl Kyllinger i Kølby – ja, for hele lokalområdet var det en festdag.

Gennem godt et år har byggeriet af et nyt kyllingeslagteri til slagtning af økologiske kyllinger været planlagt og undervejs. Slagteriet benytter moderne metoder til bl.a. bedøvelse og køling af de slagtede kyllinger. Alt sammen giver det større dyrevelfærd og bedre slutprodukter, som er virksomhedens varemærke.

Indvielsen blev foretaget af Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen (V), der roste virksomheden for sine nyskabende metoder.

Onsdag kan du læse vor reportage fra indvielsen i denne uges trykte udgave af Nibe Avis.

Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen (t.h.) bydes her velkommen af slagteriets direktør Anders Laursen (t.v.) og indehaver Mark Rokkedahl.

Rokkedahl-slagteri-indvielse1572740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1596740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1667740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1651740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1678740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1702740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1733740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1736740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1757740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1768740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1796740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1834740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1791740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1895740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1854740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1783740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1739740x460
Rokkedahl-slagteri-indvielse1801740x460