FODBOLD – Serie 3

St. Restrup IF – FC Dansom: 5-1 (3-0)

Målscorer: 1-0: Jens Holt, 2-0: Anders Holt, 3-0: Esben Sørensen, 4-1: Benjamin Ajero, 5-1: Christian Montoya

St. Restrup IF tog fredag aften imod FC Dansom, ovenpå midtugens skalp i pokalturneringen, hvor topholdet fra serie 2; NUBI blev sendt hjem med et 3-1 nederlag i bagagen efter 120 minutters fodbold på grønsværen.

Hjemmeholdet havde vist sig overbevisende i det første indbyrdes opgør mod FC Dansom, hvor de vandt med hele 1-9 på udebane.

Det var gæsterne fra FC Dansom, som åbnede kampen bedst, og var i momentum de første 15-20 minutter. I denne periode fik de også underkendt et mål for offside. Efter 25 min. vendte opgøret, da Jens Holt, Anders Holt og Esben Sørensen inden for få minutter, hver især scorede, til hhv. 1-0, 2-0, 3-0. Dette var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg var ikke ret gammel, da FC Dansom fik reduceret til 3-1, men tættere kom de aldrig i opgøret. Til det var hjemmeholdet bedre end dem på alle parametre. Benjamin Ajero gjorde det midtvejs i halvlegen til 4-1 inden Christian Montoya kunne lukke kampen med sin scoring til 5-1.