FODBOLD – SERIE 1

Dronningborg B - St. Restrup IF: 1-1(0-0)

Målscorer: 0-1: Nichlas Søe Worch

St. Restrup IF spillede lørdag eftermiddag på udebane mod Dronningborg B. St. Restrup IF måtte til opgøret undvære flere spillere i deres trup. Enkelte pga. skader, sygdom og en enkelt var optaget af konfirmation i familien. Derfor måtte St. Restrup IF’s trænerteam bruge en større del af truppen, og træner Michel Valdemar måtte selv vogte målet.

Kampen startede meget lige på kunstgræsbanen i Dronningborg. Det var to mandskaber, som havde respekt for hinandens kompetencer, hvorfor der ikke var de store målchancer i første halvdel af første halvleg. St. Restrup IF havde én enkelt stor målchance mod halvlegens slutning, men de måtte se forsøget misbrugt. Derfor viste måltavlen 0-0 efter de første 45 minutter.

St. Restrup IF kom bedst fra start i kampens anden halvleg. De fik hurtigt sat sig på opgøret, og var toneangivende. Efter 60 minutters spil kom forløsningen, da St. Restrup IF’s Nichlas Søe Worch på et flot langskud bragte de rødblusede i front med 0-1. Efter scoringen kom Dronningborg B mere med i kampen, dog uden at spille sig frem til de store målchancer. St. Restrup IF havde chancen for at lukke opgøret mod kampens slutning, men måtte se afslutningen sige sig forbi målet. I det 90. minut kom udligningen, da Dronningborg B, efter et hjørnespark fik scoret til 1-1. Dette blev også kampens resultat, da dommeren kort tid efter fløjtede opgøret af.