FODBILD -serie 2, herrer

Nibe B - Aalborg Chang: 1-2 (0-1)

Mål for Nibe: Gabriel Rask Martinez (str.)

Efter dommerens sidste fløjt var det fredag aften gæsterne fra Aalborg Chang, der kunne bryde ud i højlydt jubel efter en 2-1 sejr i Nibe. Udeholdet fra Aalborg startede også kampen som lyn og torden, ved at bringe sig foran efter blot 2 minutters spil efter et hjørnespark. Inden målet havde gæsterne muligheden for at få bolden ud af forsvarszonen, men det endte alligevel med et mål.

Efter Changs scoring tog hjemmeholdet dirigentstokken, og den beholdt de egentligt resten af kampen, men trods flere gode chancer både efter dødbolde og åbent spil kom der ikke en udligning før pausen.

Efter 5 minutter i anden halvleg var der endelig noget at juble over for de mange fremmødte tilskuere. Niels Rise blev nedlagt i feltet af én af Changs stærke forsvarsspillere. Straffespark til Nibe. Det omsatte Gabriel Rask Martinez selvfølgelig i sikker stil. Efter scoringen fortsatte hjemmeholdet deres dominans på bolden, og flere halve chancer opstod, men alligevel var det udeholdet der, efter en omstilling, og deres eneste skud på mål i halvlegen, kunne bringe sig foran med 2-1. En spand koldt vand i hovedet for hjemmeholdets spillere, når man kigger på spil og chancer.

Nibe bænken tog konsekvensen af kampens udvikling og skiftede Kristian Berger på banen, ligesom der også blev spilletid til Andreas Tolstrup Hurup fra klubbens U19 hold. Begge kom ind og viste gode takter. Nibe satsede det hele frem mod slutfløjtet, hvor alt blev kastet frem, men igen kunne de halve chancer ikke give en scoring til hjemmeholdet. Tillykke til Aalborg Chang med at vinde kampen med de midler de havde til rådighed.

Trænerens ord efter kampen:
– Vi spiller igen, igen en god kamp i vores defensiv, hvor vi giver 3 skud væk mod vores mål på 90+ minutter. Desværre er Chang skarpe i dag og scorede på 2 af dem. Spillet ude på banen er absolut også godkendt, hvor vi spiller med høj fart, få berøringer og gode løb. MEN det er jo bare sådan, at det som regel er det hold, der laver flest mål, der vinder fodboldkampe. Sådan er det også i dag. Der skal lyde ros til spillere for at holde fast i vores aftaler og spille hele kampen som en enhed, samt holde hovedet koldt og fokus på spillet kampen igennem. Spillerne var tydeligt skuffet efter kampen, men også indstillet på at rejse sig hurtigt igen. Vi vil arbejde hårdt videre i den kommende uge, og så går det forhåbentligt ud over Støvring på fredag. Tak til de mange fremmødte. Vi vil bestræbe os på at give jer bedre resultater på hjemmebanen fremover!’

Næste kamp for Nibes Herrer serie 2 er fredag aften kl. 19.00 på udebane i Støvring.

Nibe Boldklubs mandskab i serie 2. Bagest fra venstre: Cheftræner Mick Andersen, Otto Barsøe, Martin Sandvej, Søren Staun, Mads Vasegaard, Laurits Rasmussen, Kristian Berger og assistenttræner Bjarke Skau. Forrest fra venstre: Andreas Hurup, Gabriel Rask Martinez, Niels Rise, Jakob Rise, Gustav Sløk, Mathias Svendsen og Hjalte Bagger.