FODBOLD: Jyllandsserien Kvinder

Nibe B – Vejgaard B  1-5  (0-2)

Mål for Nibe (1-3): Rikke Godsk Nicolajsen

Søndag eftermiddag på en forblæst kunstgræsbane i Nibe tog hjemmeholdet imod puljens bedste hold i form af Vejgaard B, der er nedrykker fra Kvindeserie Vest og som hen over vinteren har fået tilgang af 8 nye spillere fra B52/Aalborgs Kvindeserie Vest der har lukket kvindeafdelingen på 11:11 niveau.

Det var tydeligt fra kampens start at Nibes kvinder ikke havde en chance for at komme fra kampen med point, dertil var Vejgaard simpelthen alt for stærke. Taktikken var mod holdets ellers normale offensive indstilling lagt om til en noget mere defensiv udgangsposition og i modvinden kunne holdet heller ikke gøre det store for at undgå en 0-2 føring til Vejgaard ved pausen.

Selv om der blev kæmpet godt og løbet en masse meter i 1. halvleg mod puljefavoritterne var humøret højt i pausen i og med at det var det laveste antal mod Vejgaard havde scoret i en halvleg indtil nu. Holdet ass. trænere Diana Bergmos og Matilde Holm printede en gejst ind i holdet og kom med et par idéer til justeringer i opstillingen til 2. halvleg hvor der blev ændret lidt formation.

Selv om holdets topscorer Rikke Nicolajsen fik reduceret til 1-3 midt i 2. halvleg på endnu et flot solotogt fra egen banehalvdel, så var kampen nærmest afgjort. At holdet holdt Vejgaard på 5 mål skyldtes ene og alene keeper Nanna »The Wall« Julin der havde fem 100% redninger og flere gode indgreb i feltet: –Det må være klubbens nye målmandstræner der gør at jeg står så godt for tiden, udtaler en stolt keeper der samtidigt roser hele holdet for at kæmpe 90+ minutter.

– Når man ser på vores indsats i dag så kan vi godt klappe hinanden på skulderen, for det var sgu godt arbejde, og der blev gået til stålet, siger holdets to unge forsvarstalenter og »Hardhittere« Nanna Bruhn Jørgensen og Alberte Vestergaard.

Næste kamp er på udebane mandag 22/4 i Fortuna Hjørring.

Bagerst fra venstre: Rikke Godsk Nicolajsen, Mathilde Rask Madsen, Kirstine Brøndum Kærsgaard, Marie Vasegaard, Clara Kalstrup, Nanna Bruhn Jørgensen, Alberte Vestergaard og Nanna Bendix Ju-lin. Forrest fra venstre: Kristina Brutsaert, Alberte Frendrup, Nanna Brix, Mette Brøndbjerg Pedersen, Laura Engberg og Catrine Bruhn Jørgensen.